Visió evangèlica

Articles de diferents autors

 

 

David Wilkerson
David Wilkerson

Qui et va dir que ets indigne?

Qui et va dir que ets indigne, no prou bo, inútil o inservible per a Déu? Qui et segueix recordant que ets feble, indefens o un fracàs total? Qui et va dir que mai estaràs a l'alçada de l'estàndard de Déu?
Tots sabem d'on ve aquesta veu. És el mateix diable. Escoltes les seves mentides durant tot el dia, una veu dient-te que Déu està contínuament enfadat amb tu. Aquesta veu ve directament dels pous de l'infern.

llegir més →

David Wilkerson
David Wilkerson

Creient l'amor de Déu

En les últimes setmanes l'Esperit Sant ha estat portant-me a orar per una major comprensió de l'amor de Déu cap a mi. Després de llegir 1 Joan 4.16, vaig comprendre que poc sabia sobre viure i caminar en l'amor de Déu. Joan va escriure en la seva epístola: "I nosaltres hem conegut i cregut l'amor que Déu té envers nosaltres. Déu és amor; i el que roman en amor, roman en Déu, i Déu en ell."

llegir més →

Pedro Puigvert
Pedro Puigvert

Maranatha

Com va entroncar el títol Senyor amb la vida de l'Església apostòlica? Crist era reconegut com el que governava de manera invisible la seva Església i que durant el culte era present enmig dels congregats en el seu nom (Mt 18:20)). Això es veu a través de l'examen d'una molt antiga pregària litúrgica conservada en arameu en 1 Co 16.22: Maranatha.

llegir més →

Adrian Rogers
Adrian Rogers

Les conseqüències del pecat en la vida d'un cristià

En el Salm 51, trobem la història del pecat del rei David. Ell va cometre un horrible, odiós i perjudicial pecat, malgrat ser fill de Déu. Jo espero trobar-me amb David en el cel. Ell va ser un home conforme al cor de Déu malgrat haver comès un pecat tan abominable, terrible i menyspreable. El que nosaltres veiem és això: Si un cristià està lligat al pecat, està lligat al sofriment. No perdrà la seva salvació, però el sofriment ve després del pecat com la nit ve després del dia.

llegir més →

Raquel Berrocal
Raquel Berrocal

Tolerància zero

Occident presumeix de tolerància i exigeix ple respecte pels deuets d'aquí i d'allà. Els d'Orient li fan gràcia i molts no dubten a reverenciar-los com si fossin la mateixa saviesa vestida de taronja. Així la teva veïna et parla de les seves xacres, fa ioga i crema encens mentre et mira amb llàstima a tu i a tots els mortals que no han arribat al seu estat superior de consciència mística...

llegir més →

Sugel Michelén
Raquel Berrocal

L'adoració del Nou Pacte

Encara que els creients del nou pacte tenim més llibertat que els creients de l'antic per accedir a la presència de Déu , ja que Crist és mitjancer d'un millor pacte fonamentat en millors promeses , com diu l'autor de la carta als Hebreus , això no vol dir que la nostra adoració pugui ser menys reverent . Tot el contrari . Amb la llum que ens brinda el NT podem veure més clarament la santedat de Déu i l’horrible del nostre pecat ,...

llegir més →

Raquel Berrocal
Raquel Berrocal

Distreure les cabres

No era un culte. Era un "programa especial" de Nadal. Almenys així ningú seria cridat a engany. En paraules de Spurgeon (1834-1892), no es tractava de "alimentar les ovelles", sinó de "entretenir les cabres" amb un espectacle de hip hop, teatre, música i xerrades, més o menys amenes, entreteixides en un espectacle que bé podria haver-se fet en un bar amb escenari, al costat d'unes copetes....

llegir més →


VISITEU AQUESTES SECCIONS

BALUARTE

El butlletí de l'esglesia amb articles, noticies, poesia i les activitats previstes pel període corresponent. La seva publicació es bimestral i es pot descarregar

VERDAD VIVA

El suplement bimestral evangelístic de Baluarte que aporta un missatge d'esperança per aquells que encara no han rebut a Crist com a Senyor i Salvador.

MISSATGES DOMINICALS

La Paraula de Déu que cada diumenge al matí s'ofereix per diferents predicadors des del púlpit de l'esglesia , aqui en format d'audio.