Visió evangèlica

Relació d'autors

 

 

Cambio idioma   

Adrian Rogers

Adrian Rogers

1931 - 2005. Rogers va néixer en West Palm Beach, Florida. Va entrar al ministeri cristià a l'edat de dinou anys. Es va graduar a la Universitat Stetson en DeLand, Florida i al Seminari Teològic Baptista de Nova Orleans. Va ser ordenat per l'Església Baptista de Northwood (més tard coneguda com The Village Baptist Church, que ara opera com Family Church Village en West Palm Beach.

En 1972 va arribar a ocupar càrrecs de rellevància a l'Església baptista de Bellevue a Memphis, on va romandre fins a març de 2005. Durant aquest període el nombre de membres de la seva església va créixer de 9,000 a 29,000. Va ser en tres ocasionis president de la Convenció Baptista del Sud (1979-1980 i 1986-1988).

Rogers era un partidari inflexible del moviment contra l'avortament i (juntament amb altres baptistes del sud) va donar suport a un boicot a Disney a causa de la promoció de l'homosexualitat per part de la companyia.

articles →

Bernard Coster

Bernard Coster

Diplomat en Pedagogia per Chr. Pedagogische Academie de Gouda (Holanda). Llicenciat en Història per Rijksuniversiteit de Groningen (Holanda). Diplomat en Ciències Socials per Noordelijke Leergangen de Zwolle (Holanda). Graduat en Teologia per Internacional Theological Institute de Epe (Holanda).

articles →

Daniel B. Wallace

Daniel B. Wallace

Té un doctorat. del Seminari Teològic de Dallas, on actualment és professor d'Estudis del Nou Testament. La seva Greek Grammar Beyond the Basics: An Exegetical Syntax of the New Testament (Zondervan, 1996) s'ha convertit en un llibre de text estàndard en col•legis i seminaris. És l'editor sènior del Nou Testament de la NET Bible. Wallace també és el director executiu del Centre d'Estudi dels Manuscrits del Nou Testament. És membre de la Society of New Testament Studies, del Institute for Biblical Research, de la Society of Biblical Literature, i del Evangelical Theological Society.

articles →

David Wilkerson

David Wilkerson

(19 de maig de 1931 - 27 d'abril de 2011)
Va ser un predicador evangèlic no denominacional nord-americà i fundador de l'església Times Square de Nova York de caire interdenominacional i de les organitzacions cristianes Teen Challenge ("Desafiament Juvenil") i World Challenge, Inc ("Desafiament Mundial"). Els sermons de Wilkerson son clars i directes i accentuen les creences cristianes com la santedat i la rectitud de Déu.
Defuig l'encasellament del cristianisme en les diferents denominacions, fet que el fa ser considerat un veritable ecumènic.
Escriptor i autor de prop de 40 llibres sobre el cristianisme, dels quals destaquen "La Visió" (The Vision) i "La Creu i el Puñal "(The Cross and the Switchblade)
Wilkerson va ser usat pel Senyor en la conversió de Nicky Cruz qui abans dels divuit anys ja estava considerat per la policia com un dels més perillosos criminals del país. Wilkerson va escriure més tard la vida d'aquest en el llibre "La Creu i el punyal" que també va ser duta a la pantalla.

articles →

Fares Marzone

Fares Marzone

És actualment Director del Istituto Biblico Evangelico Italiano a Roma (on imparteix teología pràctica, sistemàtica i històrica) i Ex-President del International Planning Group de IBCM. Ex-president de OMEFI (el grup de servei misioner italià), s' ha involucrat en la fundació d'esglésies de Germans a Albania. Autor de diversos llibres i articles, durant molts anys ha estat professor a Italia i a l'estranger. El contingut del present escrit és la seva ponència a la CONFERÈNCIA EUROPEA DE LES ASSEMBLEES DE GERMANS celebrada a Wiedenest (Alemania) l'any 2015

llegir més →

Felix Ortíz

Felix Ortíz

Està vinculat al movimient Ágape ( de Campus Crusade for Christ Int.) i tambié és director asociat per Espanya del ministeri de Josh McDowell. És llicenciat en Història per la Universidad de Saragossa y Master en Educació Cristiana del Southwestern Baptist Theological Seminary a Fort Worth, Texas, USA.

articles →

Gil Roug

Es va doctorar a The California Graduate School of Theology i va obtenir un M.Div. del Grace Theological Seminary in Winona Lake, Indiana. Des de 1969 és el pastor sènior de Indian Hills Community Church a Lincoln, Nebraska. La seva exposició de la Bíblia es basa en un estudi minuciós de les Escriptures, amb una atenció especial dedicada als antecedents històrics i gramaticals.
Dedicat a equipar els sants per al ministeri a través de l'església local, la seva determinació de professar a Crist no el fa defugir l'ensenyament sobre temes controvertits, com la disciplina de l'església, l'elecció, la teologia del Pacte, el dispensacionalisme, el paper de la dona, l'homosexualitat, la psicologia, etc.
El ministeri de l'ensenyament i els llibres de Gil s'estenen per tot el món. Sound Words, la llibreria a l'Indian Hills Community Church distribueix gratuïtament els llibres i missatges de Gil a https://www.ihcc.org/ .
Casats el 1963, Gil i la seva dona, Marilyn, viuen a Lincoln, Nebraska. Junts tenen dos fills grans i sis néts.

articles →

Glen T. Stanton

Glen T. Stanton

És director dels Estudis de Formació Familiar a "Focus on the Family" a Colorado Springs i és investigador del Institute of Marriage and Family d'Ottawa. Fa debats i conferències àmplies sobre temes de gènere, sexualitat, matrimoni i criança en universitats i esglésies del món. Stanton va servir durant molts anys a l'administració de George W. Bush com a consultor en la implicació creixent de la paternitat al programa Head Start. Stanton és l'autor de cinc llibres sobre matrimoni i família

articles →

Higini Cortés

Higini Cortés

és infermer y Professor del CEEB.
La pel·lícula "Mar adentro " i les declaracions de A. Amenábar (director) i J. Bardem (actor), han retornat a la palestra el tema de l'eutanàsia i de nou, el debat torna a ser social. Es multipliquen els fòrums en els quals, partidaris i detractors sostenen una polèmica agra i visceral. (No és d'estranyar per l'exemple que ofereixen els debats en els mitjans de comunicació; una pluralitat de monòlegs, freturosos d'escolta, en to i timbre cada vegada més elevats.)

articles →

John Withcomb Jr.

John Withcomb Jr.

Va realitzar els seus estudis a The McCallie School a Chattanooga, Tennessee i posteriorment a la Universitat de Princeton (AB), on va conèixer a Donald B. Fullerton (1892-1985), que el va ajudar en la seva vida de comunió amb Déu.
Va prosseguir en el Grace Theological Seminary de Winona Lake (Indiana), del què va ser professor de teologia i Antic Testament i director d'estudis doctorals durant trenta-vuit anys.
Ferm creient en la inspiració divina i inerrant de l'Escriptura en tots els seus ensenyaments, defensa la interpretació literal la Bíblia en temes com la creació en sis dies i el diluvi universal, davant teories com l'evolucionisme teista de B. Ramm i altres; de manera que, al costat de H.M. Morris, és un dels més grans divulgadors del creacionisme bíblic i fonamentalista.
Ha donat conferències en moltes institucions cristianes del seu país i de l'estranger, com el Seminari de Tabernacle Metropolità de Londres (Anglaterra).

articles →

José Grau

José Grau

(1931 -2014) Doctor Honoris Causa per el Seminari de Teología de Aix-en-Provence, és autor, entre d'altres, de l'obra "Catolicismo Romano, orígenes i desarrollo" publicada en dos volums per l'editorial Ediciones Evangélicas Europeas. Aquesta és una reedició de l'obra Concilios I i II que es va editar sota pseudòmin de Javier Gonzaga

articles →

Norman L. Geisler

Norman L. Geisler

El Dr. Norman Geisler és autor o coautor de prop de cinquanta llibres i centenars d'articles. Durant prop de quaranta anys a ensenyat en diverses universitats i escoles superiors i participat en debats en tots els Estats Units de America així com en vint-i-cinc països més. Doctorat en Filosofia a la universitat de Loyola, acualmente presideix el Southern Evangelical Seminary, en Charlotte, NC.

articles →

Pedro Puigvert

Pedro Puigvert

Ancià de l'Assemblea de Germans de Barcelona, Av Mistral, 85-87. Ex-President del CEEB on és profesor de Hermenèutica Bíblica, Literatura apocalíptica, Teologia Sistemàtica (Bibliología, Cristologia i Escatologia) i Catolicisme Romà. Director de la revista d'orientació bibliogràfica "Síntesis" i col.laborador de "Edificación Cristiana". Diplomat en Teologia pel Centro Evangélico de Estudios Bíblicos (CEEB) és també Master en Ciències bíbliques, especialitat Sagrada Escritura pel Centro de Investigaciones Bíblicas (CEIBI). Ha estat president de Alianza Evangélica Española, del Consell Evangèlic de Catalunya i Secretari General de la Unión Bíblica durant trenta anys.

articles →

Raquel Berrocal

Raquel Berrocal

Raquel Berrocal és esposa i mare de tres fills, a més de professora d'anglès en un institut d'Extremadura.

articles →

Robert C. Sproul

Robert C. Sproul

El Dr. Sproul és llicenciat per el Westminster College, Pittsburgh Theological Seminary, i la Universitat Lliure d'Amsterdam, i ha tingut una distingida carrera en l'ensenyament acadèmic en diverses universitats i seminaris, incloent Reformed Theological Seminary a Orlando, Florida, i Jackson , Mississippi, i Knox Theological Seminary a Ft. Lauderdale, Florida.

articles →

Pedro Puigvert

Salvador Gómez Dickson

Nascut en una llar no cristiana, va conèixer la gràcia de Déu en Crist a l'edat de 16 anys pel ministeri de l'Església de la qual avui és pastor.
Des dels seus primers temps com a creient sentia el desig de servir el Senyor en la seva obra, però no sabia amb exactitud quina era la voluntat de Déu a l'respecte.
Alhora que es graduava d'Enginyeria Industrial a INTEC, va començar el seu entrenament per al ministeri en el Col·legi Pastoral Spurgeon, on es va graduar al 1988. En 1991 va ser enviat per l'església a estudiar a l'Acadèmia Ministerial de Trinity Baptist Church, en Montville, New Jersey, on va concloure aquests estudis ministerials en quatre anys. Gairebé dos anys després del seu retorn, va ser ordenat com a pastor en IBSJ el 1997. El pastor Gómez Dickson està casat i és pare de tres fills.

articles →

Raquel Berrocal

Sugel Michelén

Nascut en una llar no cristiana, conegué la gràcia de Déu en Crist a l'edat de 17 anys. Va entrar a estudiar per al ministeri el 1979, i posteriorment va ser enviat per la Iglesia Bíblica del Señor Jesucristo de Santo Domingo, Rep. Dominicana a la ciutat de Puerto Plata per començar una obra allà. El 1984 va tornar a la seva esglesia servint des de llavors com a part del consell de pastors d'aquesta congregació. Com a part del seu ministeri pastoral, té la responsabilitat d'exposar regularment la paraula de Déu en el dia del Senyor. El pastor Michelén està casat i és pare de tres fills.

articles →


VISITEU AQUESTES SECCIONS

BALUARTE

El butlletí de l'esglesia amb articles, noticies, poesia i les activitats previstes pel període corresponent. La seva publicació es bimestral i es pot descarregar

VERDAD VIVA

El suplement bimestral evangelístic de Baluarte que aporta un missatge d'esperança per aquells que encara no han rebut a Crist com a Senyor i Salvador.

MISSATGES DOMINICALS

La Paraula de Déu que cada diumenge al matí s'ofereix per diferents predicadors des del púlpit de l'esglesia , aqui en format d'audio.